قهوه، نوشیدنی دمکردنی است که از دانههای قهوه بو داده (رُست شده) تهیه شده است. دانههای قهوه را نیز از گیاه آن بدست میآورند که بیشتر در آفریقا و آسیا استفاده میشد و اولین بار در اتیوپی کِشت شد. البته امروز کشورهای زیادی هستند که در کشت این دانه نقش دارند و ازجمله آنها میتوان به برزیل به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان آن اشاره کرد.
تا اینجا دانستیم که قهوه چیست و بیشتر در چه کشورهایی تولید میشود. اما زمانی که برای خرید قهوه به فروشگاهها مراجعه میکنید، با دو نوع عمده دانه قهوه یعنی قهوه عربیکا و قهوه روبوستا روبهرو میشوید. در ادامه به بررسی این دو نوع دانه قهوه میپردازیم. برای خرید قهوه به سایت coffee store مراجعه کنید.
قهوه عربیکا چیست ؟
قهوه عربیکا معمولترین دانه قهوه است و بسیاری از افراد، قهوه عربیکا را به دلیل عطر و طعم آن میپسندند. دانه قهوه عربیکا قبل از رُست شدن، بویی مانند بلوبری دارد و بعد از رُست شدن، بویی شیرین و میوهای خواهد داشت.
نکته جالب توجه راجع به قهوه عربیکا، کافئین کمتر آن نسبت به روبوستا است. بنابراین اگر قهوه را برای کافئین آن تهیه میکنید باید این نکته را در نظر بگیرید که با وجود محبوبیت قهوه عربیکا، کافئین آن نسبت به روبوستا کمتر است.
قهوه روبوستا چیست ؟
برخلاف محبوبیت قهوه عربیکا، قهوه روبوستا، کافئین بیشتر و طعم قویتری دارد. به دلیل همین طعم تلخ، از آن در قهوههای فوری و اسپرسو استفاده میشود. بنابراین اگر قهوه را برای رفع خوابآلودگی مصرف میکنید، استفاده از قهوه روبوستا انتخاب بهتری است چراکه کافئین بالاتری هم دارد.
- ۰ ۰
- ۰ نظر